KG_Clavis_02
KG_Clavis_03
KG_Clavis_04

CLAVIS WIFI modul

WIFI modul KingGates STARG8 vezérléshez
Gyártó neve: KingGates
Szállítási idő: Nem kapható

Leírás

Ez a WIFI modul kizárólag KingGates STARG824 vagy STARG8AC vezérlésbe illeszthető, melynek verziószáma V4.3 vagy nagyobb.
4 felhasználós, mely 4 különböző regisztrációval működik (azonos fiókkal használva korlátlan felhasználó használhatja).
Felárért vásárolható további felhasználó is.
A helyi 2.4 GHz-es WIFI hálózattal kell párosítani (5 GHz-es hálózaton nem működik).
Fontos, hogy ahová a KingGates motor/vezérlés van szerelve, ott a helyi WIFI hálózatnak stabilnak kell lenni!
A modulhoz magyar nyelvű applikáció érhető el IOS és ANDROID operációs rendszereken. Windows Phone rendszeren nem működik! Az alkalmazás neve: CLAVIS.
A modul képes visszajelezni a kapu státuszát (pl.: nyitva, zárva nyílik, záródik), mely megjelenik a főoldalon.
Testreszabható az automatika és mester felhasználóként különböző jogosultságokat lehet adni másnak, akár napi szinten, akár időkorlátozással is.
Képes autmatikusan elindítani a motort. Az automatika helyzete térképen kijelölhető és a kijelölt helyhez képest egy választható sugarú kört lehet beállítani (250m vagy 500m vagy 1000m). Amennyiben okostelefonnal belépnek a kijelölt sugarú körbe, az applikáció automatikusan működésbe hozza az automatikát.

A nyitási mód három lehetőség közül választható:
- Kézi: az automatika működtetéséhez meg kell nyitnia az App menüpontját, ahol a kézi nyitásra vonatkozó parancs megtalálható. A megfelelő gomb megnyomására az automatika működésbe lép.
- Félautomata: a megadott nyitó sugár közelében, az okostelefon képernyőjén egy értesítés és egy nyomógomb jelenik meg. A gombot megnyomva az automatika működésbe lép.
- Automatikus: ha az okostelefon a nyitó sugár közelébe kerül, az applikáció automatikusan működésbe hozza az automatikát, amennyiben az okostelefonon a GPS funkció aktív.