HÍREK

MPL csomagszállítás

 2024.03.28.

Bizonyára Ön is értesült arról, hogy Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások szabályait tartalmazó 335/2012 (XII.4) kormányrendelet (postai kormányrendelet) módosításáról, melyben törvényi kötelezettségünk, hogy webáruházunkban a jól bevált, kiválóan teljesítő és tapasztalatunk szerint az ország legjobb futárszolgálata (GLS) mellett a Magyar Posta Zrt. által nyújtott MPL logisztika szolgáltatásait is kötelezően meg kell jelenítenünk.

Eleget téve törvényi kötelezettségünknek webáruházunkban 2024.03.28-tól a GLS futárszolgálat mellett már az MPL szolgáltatásait is ki tudják választani.

Miért kell Önnek az MPL szolgáltatásokra további kezelési költséget fizetni?
Mert az MPL (ellentétben a GLS-el) csak nagyobb csomagszám esetén jön házhoz, amit vállalni nem tudunk. Ahhoz, hogy az MPL csomag eljusson Önhöz, nekünk kell a legközelebbi postahivatalba beszállítani. Bizonyára Ön is járt már postán, ezért nem kell azt részleteznem, hogy egy postai sorbanállás mennyi ideig tart. Nem beszélve arról, hogy a csomag beszállítása a postára nemcsak többletidőt (sorbanállás, ügyintézés, papírmunka), de többletköltséget is jelent (benzinköltség, autókopás). Mindezeknek a díját tartalmazza kezelési költségünk.

Veréb Péter
ügyvezető

Hamis KingGates STYLO4K távirányító

2024.01.29.

Felhívjuk tisztelt Partnereink és Vásárlóink figyelmét, hogy Magyarországon is megjelentek hamis KingGates távirányítók. Ezek az olcsó távirányítók nemcsak hogy nem KingGates kódúak, tehát KingGates vezérlésekkel nem kompatibilisek, azokra nem taníthatók, hanem még minőségben is gyengébbek, mint az eredeti KingGates távirányítók.

A hamis távirányítók csak külsőleg hasonlóak, majdnem azonosak az eredeti KingGates STYLO távirányítókkal. A műanyag házukon sem elől, sem a hátoldalon nem tartalmaznak feliratot, a fekete színű műanyag házuk érdesebb felületű, mint az eredeti távirányító műanyag háza.
Az eredeti KingGates távirányítók elején KingGates logó található, hátoldalán, pedig a gyártó neve és a termék neve látható.
Az eredeti KingGates STYLO4K távirányító ledje piros színű, míg a hamisítvány ledje kék színű!

Európai Uniós előírások szerint ilyen termékeken kötelező feltüntetni a gyártó nevét és a termék számát/kódját a beazonosíthatóság miat. Mindezek az eredeti KingGates távirányítókon jól láthatóak.

Ne tévessze meg Önt az olcsó távirányító, és ne dőljön be semmilyen külföldi oldalon hirdetett ugyanolyan kinézetű terméknek!
A hamis terméket az AliExpress-en (lásd alább) és más hasonló kínai webáruházakban lehet megrendelni!

Hamis KingGates STYLO4K 20240128

WHY RX MINI a legújabb és leguniverzálisabb rádióvevő

2024.01.23.
Megérkezett az általunk jelenleg ismert rádióvevők közül a leguniverzálisabb rádióvevő a WHY RX MINI!

WHY RXMINI 04

A WHY RX MINI a WHY PRO család legújabb tagja.
Képes egyszerre megtanulni a vele kompatibilis fix- és ugrókódos távirányítót, működjön az 433.92MHz vagy 868.8MHz-es frekvencián.
Tudomásunk szerint jelenleg a kaputechnikai piacon nincs olyan rádióvevő, mely hasonlóra lenne képes.
Ráadásul a rádióvevő relé kimenete állítható monostabil (impulzus) vagy bistabil (kapcsoló) vagy időzített üzemmódban (relénként külön-külön).
Időzített üzemmódban másodperces (minimum 1 maximum 30 másodperc) vagy perces (minimum 1 maximim 30 perces) idővel.
A rádióvevő maximum 40 kódot képes megtanulni.
Tápfeszültsége 14-24 V AC vagy DC, áramfelvétele 20mA.
Működési hőmérséklet -20 és +50 Celsiusfok között.
Védettsége IP44 (kültéren csak megfelelő védettségű műanyag dobozban használható).
Rendelkezik külön antenna csatlakozóval is. Alapkivitelben az antennát egy 20cm-es vezeték helyettesíti. Szükség esetén megfelelő frekvenciájú antenna bekötése javasolt.
A legismertebb fix- és ugrókódos távirányítókkal kompatibilis.

1. oldal / 6