Beninca_TOGO2VA_02
Beninca_ToGo4VA_02
Beninca_TOGO2VA_03

BENINCA TO.GO-2VA távirányító

Távirányító, kétcsatornás, ugrókódos, 64/128 bites, 433.92MHz-es
Gyártó: Beninca
Kapható: Nem kapható (válasszon helyette kompatibilis távirányítót)
Mielőtt Távirányítót vásárol
Olvassa el cikkünket
Ház színe:
Fekete
Gomb színe:
Sárga (zöldes sárga)
Gomb száma:
2
Frekvencia:
433.92 MHz
Elem típusa:
23A (12V) 1db
Led színe:
Piros
Kódolás:
Ugrókódos
HomeLink kompatibilis:
NemMi a HomeLink?
Keret színe:
Nincs
Betét színe:
Nincs
Tartozék:
Elem
Gyártó:
Beninca
ÚJ Why Evo kompatibilis:
Nem
Why Auto kompatibilis:
Nem
Why Evo kompatibilis:
Nem
Kapható:
Nem kapható (válasszon helyette kompatibilis távirányítót)

Leírás

Figyelem!
Az új TO.GO2VA távirányító Advanced Rolling Code (ARC) kódolású, alapáron (szállítási állapotban) 128 bites kódra van állítva, de képes a régi 64 bites kóddal is működni.
A régi TO.GO2WV 64 bites kódolású távirányító továbfejlesztett változata. Méretét tekintva kicsit kisebb, mint az elődje (39*64*13mm). 
Ez a távirányító visszafelé kompatibilis a régi BENINCA ugrókódos rendszerekkel (pl. TO.GO2WV; T2WV; IO) amennyiben 64 bites kódra állítják.
A régi BENINCA ugrókódos rendszerek nem kompatibilisek az új TO.GO2VA távirányítóval, ha a TO.GO2VA távirányító 128 bites kóddal működik!

Hogyan lehet ellenőrizni, hogy a TO.GO2VA távirányító milyen kódra van állítva?
Nyomja le a távirányító 1-es és 2-es gombját (két felső gomb) egyszerre addig, amíg a távirányító piros színű ledje villogni kezd (kb. 5 másodperc). Számolja a villogások számát. Ha a led háromszor villan fel egymás után, akkor a távirányító 128 bites kódú, ha a led kétszer villan fel egymás után, akkor a távirányító 64 bites kódú.

Hogyan lehet a TO.GO42A távirányítót 128 bites kódról 64 bites kódra állítani?
Nyomja le a távirányító 1-es és 2-es gombját (két felső gomb) egyszerre addig, amíg a távirányító piros színű ledje kettőt vagy hármat villan (attól függően, hogy milyen kódra van állítva), majd folyamatosan világít (kb. 20 másodpercig kell nyomni). A led folyamatos világítása jelzi, hogy a távirányító átállt a másik kódra. Például: Ha a TO.GO2VA távirányító 128 bites kódú (szállítási állapot), akkor a két felső gomb megnyomásával a távirányító ledje háromszor villan fel egymás után mindaddig, amíg a led pirosan világít.

Hogyan lehet a TO.GO2VA távirányítót 64 bites kódról 128 bites kódra állítani?
64 bites kódolású távirányítónál nyomja le a távirányító 1-es és 2-es gombját (két felső gomb) egyszerre addig, amíg a távirányító piros színű ledje hármat villan, majd folyamatosan világít (kb. 20 másodpercig kell nyomni). A led folyamatos világítása jelzi, hogy a távirányító átállt a 128 bites kódra. 

Ez a távirányító 64 bites kódolásban kiváltható!