Beninca_ToGo4VA_02

BENINCA TO.GO-4VA távirányító

Távirányító, négycsatornás, ugrókódos, 64/128 bites, 433.92MHz-es
Gyártó: Beninca
Kapható: Raktárról azonnal
Mielőtt Távirányítót vásárol
Olvassa el cikkünket
Ház színe:
Fekete
Gomb színe:
Sárga (zöldes sárga)
Gomb száma:
4
Frekvencia:
433.92 MHz
Elem típusa:
23A (12V) 1db
Led színe:
Piros
Kódolás:
Ugrókódos
HomeLink kompatibilis:
NemMi a HomeLink?
Keret színe:
Nincs
Betét színe:
Nincs
Tartozék:
Elem
Gyártó:
Beninca
ÚJ Why Evo kompatibilis:
Nem
Why Auto kompatibilis:
Nem
Why Evo kompatibilis:
Nem
Kapható:
Raktárról azonnal

Leírás

Figyelem!
Ez a távirányító visszafelé kompatibilis a régi BENINCA ugrókódos rendszerekkel (pl. TO.GO4WV; T4WV; IO) amennyiben 64 bites kódra állítják.
A régi BENINCA ugrókódos rendszerek nem kompatibilisek az új TO.GO4VA távirányítóval, ha a TO.GO4VA távirányító 128 bites kóddal működik!

A TO.GO4VA távirányító dupla kódrendszerrel működő távirányító, mindkét kódrendszert tartalmazza, így régi 64 bites vagy új 128 bites rendszerekhez is feltanítható.
A régi TO.GO4WV 64 bites kódolású távirányító továbfejlesztett változata. Méretét tekintva kicsit kisebb, mint az elődje (39*64*13mm).
A régebbi 64 bites HCS kódolás és az új 128 bites kódolás lényegesen eltér, egyik nem kompatibilis a másikkal.
Egy Beninca rádióvevő, vagy Beninca vezérlésbe integrált rádióvevő nem képes egyszerre megtanulni mindkettő típust, emiatt az először feltanított távirányító fogja eldönteni a rendszer kódolásának típusát. A Beninca vezérléseken feltüntetett sárga körben lévő „ARC 128 BIT” felirat jelzi az új kódolás lehetőségét. Ha „régi” 64 bites a rádióvevő, vagy a vezérlésbe integrált rádióvevő, akkor az új 128 biten működő távirányítót nem fogja megtanulni, ezért át kell állítani a távirányítót régi 64 bites kódolásra!

A távirányító az új 128 bites kódolással kerül forgalomba.
Ha régi 64 bites rendszerhez szeretné használni, nincs más tennivalója, mint a távirányítót átállítani a régi 64 bites kódrendszerre.

Honnan tudhatja, hogy milyen kódra van állítva a TO.GO4VA távirányító?
A távirányító LED-jének a villogása visszajelzi a beállított kódrendszert.

Nyomja le a távirányító két felső gombját egyszerre és tartsa lenyomva, kb. 3-4 másodpercig, amíg a LED villogni nem kezd, számolja a LED villogásának számát.

  • Három villogás egymás után: új 128 bites rendszer (alapállapot).
  • Négy villogás egymás után: vegyes kódrendszer.
  • Kettő villogás egymás után: régi 64 bites kódrendszer.

Engedje el a távirányító mindkét gombját.

Amennyiben át szeretné állítani a távirányítót régi 64 bites kódrendszerre, vegyes kódrendszerre, vagy vissza szeretné állítani új 128 bites kódrendszerre, úgy az alábbiakat végezze el:
Nyomja le és tartsa lenyomva a távirányító két felső gombját, a LED villogásokkal jelzi az üzemmódot, ha 20mp-nél tovább tartja lenyomva a visszajelző LED folyamatos fényre vált, 3 mp-en belül engedje el mindkét gombot! A távirányító a következő működési módra ugrik:

  • 3 villogás egymás után: mind a négy gomb az új ARC 128 bites kóddal működik;
  • 4 villogás egymás után: vegyes üzemmód, a távirányító két bal oldali gombja (1-es és 3-as gom) ARC 128 bit, a két jobb oldali gomb (2-es és 4-es gomb) régi 64 bites HCS kóddal működik;
  • 2 villogás egymás után: a távirányító mind a négy gombja régi 64 bites HCS kóddal működik.

Figyelem! 4 villogás (vegyes kódrendszer) után 2 villogás (64 bit kódrendszer) következik, majd 2 villogás után 3 villogás (128 bites kódrendszer) következik.

Beninca TOGO4VA távirányító átállítása! 

 

    Ez a távirányító 64 bites kódolásban kiváltható!